Bathmate Hercules Penis pumpe anmeldelse 2020

Bathmate Hercules test score:
 • Effektivitet
 • Bygge kvalitet
 • Support
 • Pris
4.5

Test resume:

Bathmate Hercules penispumpen er en rigtig god penispumpe, som er lavet i gode gennemtestet materialer.

Pumpen er nem at bruge og er en effektiv måde at forbedre din penis på.

Bathmate Hydromax

Fordele ved Bathmate Hercules:

 • Forstør din penis
 • Få kraftigere erectioner
 • Undgå fortidlig udløsning

køb Bathmate Hercules her

Sending
User Review
5 (1 vote)

Bathmate HydroMax7 penis pumpOpdatering: Efter et ½ år kan jeg endelig se resultaterne af mit arbejde, som har resulteret i over 2 cm længere penis og noget af et boost af min selvtillid.

Oprindelig artikel her under:

For omkring 10 år siden fandtes der flere hundrede forskellige penis pumper, som alle i bund og grund virkede ens.

Ved at sætte pumpen på penis og pumpe luften ud, så der opstod et undertryk i pumpen, som din penis så blev udvidet med. Men hele denne proces er ikke særlig skånsom for din penis. Det sidste vi vil have er jo en penis der ikke virker som den skal.

For 5 år siden udkom den første version af Bathmate, som virker på samme måde som en normal penis pumpe bare med vand i stedet for luft. Dette gør processen mere skånsom for din penis og effekten er langt bedre. Og et lille plus er at det faktisk kan være ganske behageligt at bruge den.

Hvordan bruger jeg den?

Du skal bruge Bathmate mens du er i bad(deraf navnet sjovt nok…), du kan bruge den både i karbad og brusebad.  Den fungere ved at du fylder den op med vand og derefter placere du den rundt om penis og så kan du ellers pumpe vand ud alt efter hvor meget tryk du vil have.

Du skal bruge pumpen omkring 20 min dagligt for at få mest ud af den, men det er ganske nemt. Når man alligevel går i bad kan man jo lige så godt bruge tiden fornuftigt 😉

Du kan også bruge den hver anden dag det er op til dig.

Det kan du få ud af Bathmate Hercules?

 • Forøget penis længde
 • Forøget penis tykkelse (faktisk ret meget)
 • Forbedret erektion (Jeg har aldrig fået så hårde erektioner før jeg brugte Bathmate)
 • Større kontrol over hvornår du kommer (Vigtigt! Meget Vigtigt!)

Hvad har jeg fået ud af at bruge den gennem ½ år?

Okay lad os få nogle reelle fakta på bordet, vi er alle enige om at, vi ikke kan bruge de informationer på producenternes hjemmeside til noget som helst. De overdriver altid helt vildt, selvfølgelig for at få os til at købe alt deres halløj.

Her er de så:

 • D. 14-1-2020: Længde 14.5 cm. Omkreds 13.5cm
 • D. 14-7-2020: Længde 17.5 cm. Omkreds 15.5cm

Til at måle med har jeg brugt et ret stift målebånd, som ikke kan give sig, da det kan give upræcise målinger. Jeg har så fundet et sted ved penis roden hvor jeg havde et lille mørkt mærke, som jeg så har valgt at måle fra, så målingerne er fra det samme sted hver gang. Jeg har målt hvert 14 dag, men kun skrevet fra start til slut, da det er de vigtigste tal.

Ud over den forøget størrelse har jeg også fået større kontrol over hvornår jeg kommer og så bliver min penis meget hårdere når den er erigeret, end før jeg brugte Bathmate.

Alt i alt en total succes oplevelse.

Jeg købte min Bathmate her:

Du skal være lidt varsom når du køber en Bathmate, da der findes nogle billige kopier fra Thailand(eller Kina, kan ikke lige huske det) men hvis du bare køber fra en af de officielle forhandlere så går det nok, jeg købe min fra Shytobuy da de var billigst (på daværende tidspunkt) og har hurtig levering(fik i hvert fald min i løbet af 3 dage).

De sender den også i en diskret papkasse, hvilket jeg var yders taknemmelig for eftersom det ikke var mig der tog i mod pakken…

køb Bathmate Hercules her

Opdatering 17-08-2019: Spar 100 kr. på din Bathmate penis pumpe

Jeg har regnet lidt på det og er kommet frem til, at du faktisk kan spare en del penge, ved at købe via Bathmates egen hjemmeside.

Et eksempel er hvis du køber en Hercules (HydroMax7 som er den der passer til langt de fleste mænd), så er prisen på de danske sider 1149 kr. men du kan få den samme pumpe til $159, som svare til 1060 kr. (d. 17-08-2019).  Der er fri fragt fra begge websites og du har samme garanti, det eneste lille minus er at du skal beregnet 2 ekstra fragt dage før du får din penis pumpe.

Link til Bathmates Hercules website

Bathmate Hydromax

Skulle du være i tvivl

Så kan du altid søge mere information omkring penis pumper og hvordan de virker, samt om det er det rigtige valg for dig. Jeg vil anbefale dig penis-forlængelse.dk og deres artikel om penis pumper her.

Har du spørgsmål om Bathmate Hercules?

Du er velkommen til at stille spørgsmål her under eller sende mig en e-mail på info@manddom.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.