Male Edge anmeldelse 2020

MaleEdge test score:
  • Effektivitet
  • Bygge kvalitet
  • Support
  • Pris
4.3

Test resumé:

MaleEdge penis forlængeren er en ny version af den gamle Jes Extender, som har hjulpet mange 1000’er mænd til en større penis.

Penis forlængeren virker ret godt og den er lavet i lette materialer der gør den nem at have på.

Hvad får du ud af den:

  • Op til 30% længere penis
  • Op til 20% tykkere penis
  • Bedre kontrol over dine erektioner

Dette er baseret på resultater ved brug af MaleEdge i 6 timer dagligt i 6 måneder.

Jeg anbefaler MaleEdge penisforlænger!

køb MaleEdge her

Sending
User Review
3.83 (6 votes)

male edgeEnheden er af høj kvalitet. Men endnu en gang står vi over for et andet tilfælde af en penisforlænger, der priser dens modeller (relativt) lave og derefter opkræver ekstra for de dele, du har brug for, for at opnå maksimale resultater.

Uggh. Gør det ikke. Det er en kæmpe kæledyrsdel for os her på Men’s Best, hvis du har læst vores tidligere anmeldelser af penisforlænger.

Garantien er også lidt mærkelig. Male Edge Pro siger, at de vil tilbagebetale to gange købsprisen, hvis du ikke ser resultater, og det er gyldigt i et år. Vi har nogle bekymringer over det, som vi vil diskutere i denne gennemgang.

Det kan vi lide:

Male Edge Pro er en enhed af høj kvalitet. Pakkerne er overkommelige, og understøttelsen er meget god.
I salgskopien nævnes kliniske studier, der er foretaget på enheden, der viser, at det kan hjælpe dig med at få en større penis. Det er betryggende, og enheden fungerer klart – når alt er på plads.Den årlige garanti er også meget generøs. Og tilbuddet om to gange din pengene tilbage indvider tillid til, at produktet fungerer.

Det kan vi ikke lide:

Male Edge Pro’s online support er fremragende. Men – og det er vigtigt – det er også et engagement. Du skal logge ind dagligt for at rapportere dine fremskridt.Hvis Male Edge Pro IKKE fungerer, skal du vise den online dokumentation, du har lavet, og tage to billeder af din penis: en før og en efter.

Det er ikke urimeligt, givet løftet om at tilbagebetale det dobbelte af dit køb. Men det overlader også resultatet til fortolkning af Male Edge Pro’s kundeservice. Du skal også sende deres kundesupportbilleder af din penis.

Vil du virkelig sende firmaets billeder af din penis?

Vær venlig også venligst at venligst … vi kan lide, at Male Edge Pro er overkommelig og af god kvalitet, men inkluderer alt, hvad kunden har brug for for at opnå maksimale gevinster i de tilbudte pakker. Opkræv ikke ham ekstra med ‘Opgraderinger’.

Penis forlængeren

Male Edge Pro er lavet i Danmark. Det er en enhed af høj kvalitet, selvom du bliver opkrævet for de grundlæggende dele, du har brug for som ‘Tilbehør’.

Levering

Male Edge Pro fås i tre pakker: Basic ($ 150), Extra ($ 175) og Pro ($ 200). De dele, du har brug for for at få de bedste resultater med Male Edge Pro, sælges som ‘Tilbehør’. Men vi har allerede mumlet om det.

Skal du komme denne penis forlænger?

Nej. Der er ingen tvivl om, at Male Edge Pro er et godt produkt. Men du skal ekstra ud for de dele, der er nødvendige for virkelig at få en større penis.

Du lægger også en masse arbejde online for at dokumentere dine fremskridt – herunder at tage billeder af din penis og sende før og efter skud til kundesupport, hvis du kræver refusion.

Det er ikke alles kop te, og selvom det er forståeligt ud fra virksomhedens perspektiv, kan vi alle stort set være enige om, at det ikke er meget god form at sende online pik billeder. Jeg ville hellere anbefale dig at købe en Bathmate Hercules penis pumpe.

Men er du ude efter en nem og god penisforlænger, så er MaleEdge helt sikkert en god løsning til dig.

køb MaleEdge her

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.