Effektive Penisforlængere

Brug af en penisforlænger gennem 6-8 måneder, kan forlænge din penis med op til 30%, men det er langt fra alle der virker lige godt. Jeg har sammensat en top 3 liste over de bedste her under.

Jeg vurder produkterne ud fra effektivitet, komfort, materialevalg og pris.

1 – Male Edge penisforlænger

Male Edge forlængeren er en videreudvikling af de mere traditionelle penisforlængere (f.eks. Jes Extender), hvor især komfort og brugervenlighed har fået en opgradering.

Male Edge er yderst effektiv og let at bruge, for at holde vægten nede, er der brugt hård plastik, hvor der normalt ville være metal. Plastikken er ikke nær så holdbar som metal, men den bliver mere komfortabel at bruge, da vægten bliver reduceret ret meget.

Du kan læse hele min anmeldelse af Male Edge her

2 – Jes Extender penisforlænger

Jes Extender er en god solid penisforlænger, som langt de fleste andre penisforlængere er bygget op som. Det er lidt mere besværligt at indstille, hvor meget træk du vil have, men til gengæld er den lavet af solide materialer, som vil hold i mange år.

Produktet fået i en lang række forskellige versioner, du kan læse mere om dem og min fulde anmeldelse her.

3 – Andropenis Gold penisforlænger

Andropenis forlængeren er, ligesom Jes Extender, en traditionel penisforlænger, som er bygget op over den samme model. Forlængerens ”arme” er lavet af aluminium, hvilket holder vægten nede.

Andropenis findes i 2 forskellige versioner, en ”normal størrelse” og en mini version, som er designet til mænd med en penis på under 8 cm. I længde.

Læs min anmeldelse af AndroPenis her

Hvordan virker den?

En penisforlænger virker ganske simpelt ved at strække din penis længere over lang tid.

Dette er en helt naturlig process, som desværre tager lang tid, helt op mod et år kan det tage at forlænge din penis med omkring 30%.

Der er desværre heller ikke nogen garanti for at du får lige så meget ud af det, som andre gør. Vores kroppe reagere forskelligt på behandlingen og nogle mænd vil opnå store resultater på kort tid, mens andre vil skulle bruge længere tid på at opnå de samme resultater.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.